Нова Парола

click to enable zoom
Зареждане на картата
We didn't find any results
По-голяма карта
Your search results
25/06/2021

Работа с календара

Как да затворим или отворим дати от резервации направени извън платформата My Greek Rent. Как да синхронизирате календара си, ако имотът Ви е публикуван и в други платформи като Booking.com и Airbnb. Идеята е ако бъде направена резервация в която и да е платформа, то датите в календара навсякъде да се затворят автоматично, а не да правите всичко това на ръка, всеки път.

Съдържание на видеото:

Затваряне на дати направени извън платформата

За да затворим дати на нашия имот е необходимо да влезем в профила си в секция „Имоти„. Намираме имота на който искаме да затворим дати за резервация и кликваме на иконката с моливчето – „Редакция„. След това в менюто отляво избираме „Календар„, това ще ни зареди календара на съответния имот (както е указано във видеото).

След като вече е зареден календара, маркирате датите, които желаете да затворите, така че потребителите да не могат да правят резервации за тези дати. След като маркирате датите ще се зареди прозорец в който може да си оставите и лична бележка, за кого или защо сте затворили датите. След това кликвате на бутона „Резервирай периода„.

Важно!
След като вече сте маркирали периода, оставили сте си бележка и прозореца се е затворил, трябва да скролнете надолу и да запишете промените, чрез бутона „Запази„.

Освобождаване на вече затворени дати

За целта влизаме в профила си и в менюто отляво избираме „Резервации„. Намираме резервацията със съответните дати, които искаме да освободим (не можем да освободим дати, за които е заплатено капаро). След като сте открили въпросната резервация, избираме „Отказ на резервацията„.

По този начин резервацията ще изчезне от вашия списък и датите ще се освободят.

Синхронизация на календара с други платформи

За да синхронизираме календара, отново влизаме в „Профил“ => „Календар(където затворихме дати). Синхронизирането е двустранен процес. Или взимате от Booking, Airbnb и т.н специално генерираният линк за конкретния имот и го поставяте в My Greek Rent.

Или взимате вече генерирания специално за вашия имот линк от My Greek Rent и го поставяте в платформата с която желаете да синхронизирате календарите.

Всичко това може да направите и от телефона си. Ето го видеото за мобилни устройства.

В случай, че възникнат допълнителни въпроси или сме пропуснали нещо, не се колебайте да коментирате, а може и да ни пишете на info@mygreekrent.com.

Категория : За Собственици
Сподели

Коментирай

Your email address will Неt be published.